Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

soli.com.ua

Середа, 31 жовтня 2012, 16:50

Президент чекає від нової Верховної Ради України продуктивної співпраці

Президент України Віктор Янукович привітав переможців парламентських перегонів та зазначив, що чекає від нової Верховної Ради співпраці в напрямі модернізації, економічного розвитку та демократичних перетворень нашої держави.

 

Про це йдеться у зверненні голови держави до Українського народу.

«В Україні відбулися парламентські вибори. Наша країна ще раз підтвердила свою відданість демократичним стандартам розвитку. Дякую всім, хто проявив свою громадянську позицію і проголосував за майбутнє нашої держави. Також вдячний тим, хто організував проведення голосування і забезпечив правопорядок", - сказав Янукович.

Президент також висловив подяку міжнародним спостерігачам за участь у виборчому процесі.

«Всі зафіксовані недоліки мають бути виправлені на рівні виборчого законодавства. Ми зобов'язані не допустити їх повторення в майбутньому», – впевнений він.

Окрім того, Віктор Янукович привітав переможців парламентських перегонів, які отримали мандат довіри від Українського народу.

«Тепер ви повинні гідно працювати, аби виправдати надії своїх виборців. Я очікую від нової Верховної Ради співпраці в напрямі модернізації, економічного розвитку та демократичних перетворень нашої держави. Парламент повинен невідкладно перейти від виборчої риторики до робочого процесу і швидко сформувати свої робочі структури. В першу чергу депутати мають розглянути низку невідкладних законопроектів, яких вже давно чекає суспільство. Я закликаю новообрану Верховну Раду до конструктивної і продуктивної співпраці в ім'я успішного майбутнього країни. Адже наша спільна мета - працювати в інтересах держави і людей», – підкреслив президент. 

Джерело: Ліга. Новини

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.