Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

otipb.at.ua

Четвер, 1 листопада 2012, 16:49

Гірничо-хімічні підприємства Лвівщини фінансуються в повному обсязі

Фінансування гірничо – хімічних підприємств станом на 30 жовтня 2012 року здійснюється у повному обсязі. З запланованих у Держбюджеті 38,1 млн. грн. профінансовано 31,8 млн. грн. відповідно до планів фінансування.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

30 жовтня на нараді про стан гірничо-хімічної промисловості на Львівщині повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич.

Також під час наради учасники розглянули питання впровадження на території Роздільського ДГХП "Сірка" інвестиційного проекту збагачення золотовмісної руди, створення на вказаній території, а також на території Новояворівського ДП "Екотрансенерго" індустріальних парків і хід приватизації Стебницького ДГХП "Полімінерал".

За підсумками наради Богдан Матолич дав доручення керівникам гірничо-хімічних підприємств представити звіти про проведену роботу за 2012 рік та перелік основних природоохоронних заходів, що будуть здійснюватись у 2013 році, також головному управлінню Державної казначейської служби України у Львівській області щодо прискорення проходження коштів на казначейських рахунках гірничо – хімічних підприємств.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.