Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

zhitomir-online.com

П'ятниця, 2 листопада 2012, 18:39

Мерія Риму підтримала Тимошенко

Асамблея депутатів Риму, враховуючи політичну ситуацію в Україні, постановила вивісити на фасаді Капітолію величезну фотографію на підтримку колишнього українського прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє Українська газета.

«Арешт Юлії Тимошенко викликав занепокоєння на європейському рівні. Європейський Парламент виніс рішення, озвучене поляком Єжи Бузеком, про те, що рішення про київського суду було винесено на основі «політичних мотивів», італійський парламент одноголосно висловив солідарність із Юлією Тимошенко та надіслав заклик прем'єр-міністру Італії Маріо Монті діяти для звільнення десяти політичних в’язнів української демократичної опозиції» - йдеться в постанові.

Раніше італійська столиця висловлювала солідарність з італійськими суддями, загиблими від рук мафії – Джованні Фальконе і Паоло Борселіно, ізраїльським засуджений Шаліта,якого 5 років утримували у в'язниці в секторі Газа, італійкою Россель Урру, яку викрали терористи в Алжирі,Аунг Сан Су Чжи, лідером опозиції Бірманії; Сакіне Мохаммаді Аштіані, засудженої до 10-річного ув’язнення за причетність до вбивства свого чоловіка в Ірані, проте невинною для європейського судочинства та іншими.

Акція підтримки стартує найближчими днями. На фасаді будинку на Капітолійській площі вивісять драпування з  фото та написом «Волю Юлії Тимошенко».

Нагадаємо, вчора Юлія Тимошенко оголосила голодування у зв’язку з фальсифікацією виборів на Україні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.