Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

blogs.pravda.com.ua

Понеділок, 5 листопада 2012, 11:44

150 представників опозиції зі Львівщини поїхали протестувати під ЦВК

150 представників від ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» вирушили сьогодні, 5 листопада, вночі із Львівщини для участі в акції протесту проти фальсифікацій на виборах до Верховної Ради, яка розпочалась о 10:00 біля ЦВК на бульварі Лесі Українки, 1.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на голову Львівської облради, кандидата у депутати від ВО «Свобода» Олега Панькевича, який також братиме участь в пікетуванні ЦВК.

За словами Панькевича, до Києва виїхали депутати-опозиціонери Львівської облради, кандидати в народні депутати від опозиційних сил, а також партійці обласних осередків «Фронту змін», ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода».

Як зазначив Панькевич, «учасники пікетування готуються до того, що акція буде безстроковою, якщо влада надалі фальсифікуватиме вибори».

Голова Львівського виборчого штабу ВО «Батьківщина» Степан Кубів, який разом з іншими вночі виїхав до Києва, зазначив, що опозиція організовує мітинг біля ЦВК, оскільки «сьогодні влада нахабно фальсифікує вибори на округах, де перемагають опозиційні кандидати».

Додамо, що, як повідомляє ЗІК від партії УДАР до Києва виїхали близько 60 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.