Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Понеділок, 5 листопада 2012, 14:30

Курйозик Михальчишина: евакуатор забрав машину батька у Львові (печалька :()

Переможець парламентських виборів у 118 Личаківському в.о., депутат Львівської міськради Юрій Михальчишин у суботу, 3 листопада, вирішив покататися на машині батька – відомого гросмейстра Андріана Михальчишина з друзями, але після того, як машина припаркувалася в недозволеному місці у центрі Львова, її забрав евакуатор.

 Про це Юрій Михальчишин повідомив в соціальних мережах.

«А от хто скаже, що у Львові погано працюють евакуатори - просто збреше))). Сьогодні вперше в житті позичив в батька (він за кордоном) машину, треба було поїздити по справах.

Поставили з хлопцями цю "Тойоту короллу" біля Короля Данила і відійшли хвилин на 15. Повертаємось - нема. Думали - відомо куди поділась, витівки нехороших людей....почали шукати.

Як виявилось - забрав евакуатор, перевезли на майданчик "Львівелектротрансу". Там всуціль наші виборці працюють, до речі. Заплатив штраф 290 грн., хоч вони й впирались та не хотіли братии», - розповів він.

З відгуків до посту стає очевидним, що за кермом машини був не сам Юрій, а його колега, адже Михальчишин водити машину не вміє і прав не має.

Машину Михальчишин взяв без дозволу батька.

Незважаючи на те, що Михальчишин взяв без дозволу батька машину, а також порушив з друзями правила ДТР, депутат називає ситуацію «курйозиком».  

myx

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.