Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Четвер, 20 червня 2019, 15:29

Зеленський здійснив чудо перетворення Адміністрації на Офіс

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський перейменував Адміністрацію Президента на Офіс і скоротив штат.  

Про це йдеться в указі Президента України №417/2019 від 20 червня 2019 року.

"Офіс Президента України є постійно діючим допоміжним органом, основним завданням якого є організаційне, правове, консультативне, інформаційне, експертно-аналітичне та інше забезпечення здійснення президентом визначених Конституцією повноважень" – йдеться в указі.

Офіс Президента України очолюватиме Керівник Офісу Президента України.

До офісу Президента входитимуть 8 директоратів і 10 департаментів, також передбачено посади першого заступника та заступників керівника Офісу, керівника Апарату Офісу, першого помічника, помічників, радників, прес-секретаря, уповноважених та представників Президента. 

Умови оплати праці працівників Офісу визначить Кабінет Міністрі.

Також Ццим указом Володимир Зеленський утворив комiсію з реорганізації адміністрації в офіс, яку очолить заступник керівника апарату Адміністраціі президента – керівник Головного департаменту документального забезпечення Iгор Стасенко. Він має затвердити склад комісіі з реорганізації i забезпечити заходи.

"Працівникам Адміністрації Президента України продовжувати виконувати покладені на них посадові обов'язки до припинення в установленому порядку трудових відносин з ними" – пише в указі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.