Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Погода

www.dannyst.com

Понеділок, 5 листопада 2012, 18:13

Суттєве похолодання спостерігатиметься в Україні з кінця тижня

Із 11 листопада в Україні розпочнеться період суттєвого похолодання, який триватиме орієнтовно до 15 листопада.

 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства надзвичайних ситуацій.

Про це під час брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда.

Наразі з Польщі на територію України насувається холодний атмосферний фронт і уже сьогодні надвечір і в ніч на 6 листопада в західних областях і Карпатах розпочнуться дощі. 6 листопада атмосферний фронт пройде фактично всю територію України із заходу на схід.  Дощі у західних областях припиняться уже вдень 6 числа. Проте у 7-10 листопада суттєвих опадів не очікується. Утримуватиметься відносно тепла погода – максимальна температура вдень становитиме 6-11, на півдні 13-15, вночі 1-7.

«Зміну погодних умов, пов'язаних із вторгненням холодного арктичного повітря, варто очікувати в період з 11 по 15 листопада, починаючи з північних і східних областей. Вночі температура повітря понизиться від-2 до -8, вдень до 0 градусів. 14-15 листопада у північно-східній частині України, це переважно східні області, частково північні та центральні, ми чекаємо зниження нічної температури до -4…-10°С, вдень до 0», – зазначено у повідомлнні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.