Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

vgolos.com.ua

Вівторок, 6 листопада 2012, 10:13

Костюк став на захист голови Сокальської РДА

Львівська ОДА назвала політиканством рішення депутатів Сокальської райради про висловлення недовіри голові Сокальської РДА Наталії Карташовій.

"Львівська обласна державна адміністрація переконана, що дане рішення Сокальської районної ради є нічим іншим як політиканством і введенням мешканців району в оману", - сказано у повідомленні прес-служби Львівської ОДА.

За два місяці роботи Наталія Карташова здійснила ряд кардинальних змін в роботі районної державної адміністрації, скерованих на її покращення та вдосконалення. Під її керівництвом в районі спокійно та без порушень відбулося народне волевиявлення, – стверджується у повідомленні.

Усі голови районних державних адміністрацій, в тому числі і Карташова, будуть звітуватися перед громадою відповідно до чинного законодавства, а не на вимогу депутатів районних рад, тим більше, якщо термін перебування на посаді становить лише 2 місяці, - наголошено у повідомленні.

Нагадаємо,  2 листопада Сокальська районна рада прийняла рішення про висловлення недовіри голові Сокальської районної державної адміністрації Наталії Карташовій, обґрунтовуючи це тим, що вона відмовляється звітувати перед районною радою щодо виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку за 9 місяців 2012 року.

Наталія Карташова призначена головою Сокальської районної державної адміністрації 23 серпня.  

Карташова очолює районну організацію Партії регіонів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.