Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

Середа, 10 липня 2019, 11:40

На Старосамбірщині судитимуть чоловіка, який незаконно зрубав у заповіднику 8 ялиць

вирубка дерев

За вчинене лиходію загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Самбірська місцева прокуратура провела розслідування стосовно 34-річного жителя села Стрільбичі, який незаконно вирубав 8 колод деревини породи "Ялиця" та без відповідного дозволу перевозив їх.

Зловмисник зрубав 8 дерев загальною кубомасою 2,25 м куб 9 травня 2019 року у кварталі №7 Спаського лісництва ДП "Старосамбірське ЛМГ". Це лісництво розташоване в регіональному ландшафтному парку місцевого значення "Верхнє Дністровські Бескиди" та належить до природно-заповідного фонду.

Чоловіка виявили працівники лісової охорони ДП "Старосамбірське ЛМГ", коли він транспортував деревину до власного дому.

У ході досудового розслідування, на підставі ухвали слідчого судді Старосамбірського районного суду, у помешканні фігуранта провели обшуки. З дому правопорушника вилучили транспортний засіб, за допомогою якого чоловік перевозив деревину, 5 бензопил з комплектуючими, сокири, клини, ломи.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт. У разі доведення вини максимальний термін покарання, який загрожує правопорушнику, – 5 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.