Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 11 липня 2019, 15:12

На Львівщині поліція перевіряє 18 заяв про порушення виборчого законодавства

поліція

У більшості повідомлень йшлося про порушення під час передвиборчої агітації розміщення агітаційної продукції

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Повідомлення надходили до правоохоронців від громадян, кандидатів у народні депутати та працівників поліції у Стрийському, Миколаївському, Сколівському, Кам’янка-Бузькому, Дрогобицькому, Старосамбірському, Перемишлянському, Золочівському, Городоцькому, Мостиському, Стрийському, Яворівському та Пустомитівському районах Львівщини, а також у Личаківському районі Львова.

У них йшлось про пошкодження агітаційних матеріалів, порушення під час розміщення агітаційної продукції та організації роботи дільничних виборчих комісій та інші. 

Зокрема, у Кам’янка-Бузькому та Мостиському районах на опорних стовпах ЛЕП виявили розклеєну агітаційну продукцію з інформацією про кандидатів у народні депутати. За цими повідомленнями складені матеріали про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці нагадують, що за порушення виборчого законодавства передбачають як адміністративну, так і кримінальну відповідальність та закликають усіх, кому стало відомо про такі порушення, звертатись із заявами у територіальні підрозділи поліції Львівщини або повідомляти про це на оперативну лінію 102.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.