Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

iloveukraine.com.ua

Вівторок, 6 листопада 2012, 18:20

Садовий звільнився за власним бажанням

Головний інженер Львівводоканалу Володимир Садовий написав минулої п'ятниці заяву на звільнення за власним бажанням. Насправді на нього чинили тиск і змусили звільнитися.

Таку думку сьогодні на брифінгу висловив депутат Львівської міської ради Юрій Кужелюк.

Депутат додав, що минулої середи бачився із Володимиром Садовим і той не мав наміру звільнятися. З власних джерел депутату відомо, що на Садового чинився тиск і він був змушений звільнитися. Поспілкуватися з ним немає можливості, оскільки телефони не відповідають, а у Львівводоканалі коментувати ситуацію відмовляються і пропонують писати офіційний запит для отримання інформації.

«Володимир Садовий працював у Лвівводоканалі з 1996 року і є чудовим спеціалістом. Він пройшов усі щаблі. Це людина, яка фактично відповідає за нашу безпеку, за питання водопостачання та водовідведення. Звільнення Садового є незрозумілим та нелогічним», - розповів депутат міської ради Володимир Гірняк.

За словами Володимира Гірняка, є також інші люди, які готові написати заяви на звільнення з комунальних підприємств. Це питання депутати розглядатимуть на найближчому засіданні сесії міської ради.

Юрій Кужелюк заявив, що у Львові в останні роки діються дивні речі. Вже 10 місяців директором Львівтеплоенерго і виконуючим обов'язки Львівводоканалу є одна людина – Степан Пакіж і поєднює керівництво таких двох великих підприємств. Три місяці тому звільнився начебто за власним бажання головний архітектор Львова Юрій Криворучко і на його місце досі немає спеціаліста, лише виконуючий обов'язки Андрій Павлів. Департамент житлового господарства та інфраструктури вже кілька років не має керівника, а його обов'язки виконує начальник управління інженерного господарства Володимир Олійник.

«Виглядає так, що в управлінських структурах міста не вистарчає кадрів, але чому тоді відбуваються звільнення фахових людей?», - додав Юрій Кужелюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.