Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

ostriv.in.ua

Середа, 7 листопада 2012, 11:59

Всеукраїнська благодійна акція «День Щастя» триває у Львові

У Львові триває щорічна всеукраїнська благодійна акція «День Щастя», яка спрямована на збір коштів для придбання сучасного медичного обладнання для Комунальної міської дитячої клінічної лікарні.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Благодійна акція «День Щастя» має на меті допомогти дитячим медичним установам, придбати необхідне обладнання та розвинути культуру індивідуальної благодійності в Україні. Акцію проводять вже 11-й рік поспіль», – зазначено у повідомленні.

Акція триває в усіх закладах МакДональдз з 2 до 30 листопада 2012 року.

Щоб долучитися до збору коштів та зробити свій внесок у добру справу допомоги дітям, необхідно придбати спеціальну акційну символіку – паперові «долоньки», брелоки, аудіо-диски з дитячими піснями у виконанні українських зірок.

У неділю, 11 листопада, о 13:00 год у закладі МакДональдз на пр. Шевченка, 7 відбудеться традиційний урочистий захід, присвячений акції «День Щастя». Зірки шоу-бізнесу, громадські діячі та відомі особистості Львова відвідають свято, підтримуючи благодійну справу.

За роки проведення акції вдалося зібрати благодійну допомогу у розмірі понад 10 млн. грн.. на придбання медичного обладнання для більше, ніж 50 дитячих лікарень України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.