Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

expres.ua

Середа, 7 листопада 2012, 12:41

Марно сподіватись на зміни для України через американські вибори – експерт

Не варто очікувати, що вибори президента США суттєво вплинуть на вирішення проблем України, українці повинні піклуватись про це самі.

Таку думку сьогодні, 7 листопада, під час дискусії «Ніч виборів президента США у Львові» висловив генеральний директор львівської IT-компанії Eleks Software Олексій Скрипник.

«Насправді всі проблеми для України лежать в межах України і марно сподіватись, що щось зміниться з приходом американського президента», – зазначив Скрипник.

За його словами, дані соціологів свідчать, що 75% українців мають «завчену безпорадність».

«Ми сподіваємось, що прилетить Карлсон, Обама, Ромні на гелікоптері і нас врятує. Ніхто нас не врятує, окрім нас самих. І тому тут нема абсолютно ніяких надій на приліт нового гелікоптера», – додав Скрипник.

Цю думку підтримав і відомий львівський історик Ярослав Грицак. Він вважає, що вибори президента США великого значення для України не матимуть, однак додає, що це, можливо, останні американські вибори, коли Америка щось вирішує.

Нагадаємо, сьогодні, 7 листопада, представник Демократичної партії, 44-ий президент США Барак Обама був переобраний на другий термін, перемігши свого конкурента, республіканця Міта Ромні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.