Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

ru.tsn.ua

Середа, 7 листопада 2012, 15:36

Тягнибок мріє прибрати з центру Києва пам’ятник Леніну

Лідер Свободи Олег Тягнибок, якому сьогодні виповнилося 44 роки, Тягнибок мріє прибрати з центру Києва пам' ятник Леніну і за прикладом Угорщини відкрити в Україні музей тоталітаризму.

«Він сказав учора, що хотілося б, щоб ми нарешті прибрали комуністичного болвана з центру Києва. Тому, я думаю, якщо все буде гаразд, це востаннє комуністи кладуть квіти до цього пам'ятника», – зазначив  керівник прес-служби ВО «Свобода» Юрій Сиротюк.

Тягнибок також вважає найбажанішим подарунком на день народження заборону комуністичної ідеології в Україні.

«Ми традиційно щороку 7 листопада виходимо на Майдан і проводимо акцію пам'яті жертв комуністичного режиму. Коли Тягнибоку було 40 років, нас тоді стояло тут близько 50, а комуністів – десь 5 тисяч. Він тоді казав і зараз каже, що найкраще – це заборона комуністичної партії і покарання тих злочинців», – говорить Сиротюк.

На день народження лідера Свободи й цьогоріч «ніяких офіціозів» не буде. За словами Сиротюка, свободівці вчора розмовляли про те, аби купити якийсь подарунок Тягнибоку, але ні на чому не зійшлися.

«Ми вчора розійшлися о першій годині ночі, бо їздили під ЦВК, це вже був день народження Тягнибока, ми потиснули йому руку, і на тому все святкування закінчилося», – говорить свободівець.

Джерело: Укрінформ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.