Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

p-p.com.ua

Середа, 7 листопада 2012, 15:50

Суд повернув громаді Львова приміщення та землю, незаконно орендовані у КП «Львівелектротранс»

Вищий господарський суд Українизадовольнив касаційну скаргу прокуратури Львівської області щодо повернення громаді Львова нежитлового приміщення і земельної ділянки, неправомірно переданих в оренду КП «Львівелектротранс» фізичній особі-підприємцю.

Про це «Варіанти» повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Вказана касаційна скарга подана на рішення Львівського апеляційного господарського суду від 28 серпня у справі за позовом прокурора Львова в інтересах держави в особі Львівської міської ради до Львівського комунального підприємства «Львівелектротранс» та фізичної особи-підприємця про визнання недійсним договору оренди нежитлового приміщення та прилеглої земельної ділянки.

Комунальним підприємством «Львівелектротранс» всупереч вимогам чинного законодавства та за відсутності відповідних повноважень на розпорядження комунальним майном, укладено договір із фізичною особою про оренду у Львові нежитлового приміщення загальною площею 450 кв м, а також земельної ділянки, площа якої становить 1 650 кв м.

Фізичну особу підприємця (орендаря) зобов'язали звільнити приміщення та землю, які належать територіальній громаді Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.