Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Мистецтво

Середа, 7 листопада 2012, 16:56

Виставка правнучки Зіґмунда Фрейда відкриється у Львові наступного тижня

Наступного четверга, 15 листопада, у галереї Гері Боумена (вул. Наливайка, 18) у Львові о 18:00 відбудеться відкриття виставки онуки Зіґмунда Фрейда Лючії Фрейд «Ігри розуму» за участю автора.

 

Про це Варіантам повідомили організатори виставки.

Лючія МакАдам Фрейд, правнучка засновника психоаналізу Зіґмунда Фрейда і дочка знаного художника сучасності Люсьена Фрейда, завтає до України вперше.

«Назва «Ігри розуму» має подвійне значення і тому співзвучна зі мною. У буквальному сенсі маються на увазі інтелектуальні ігри такі як шахи чи покер, проте вона має також прихований і глибший зміст: йдеться про ігри, в які люди грають у житті», – зазначено у повідомленні.

Виставка створена у техніці монопринту, оскільки саме вона, на думку авторки, якнайкраще гармоніює з темою: перш ніж виготовити зображення, потрібно як слід все продумати, спланувати і оцінити – так само як потрібно вирахувати ризик в інтелектуальній грі.

Триватиме експозиція до 5 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.