Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

wikigogo.org

Середа, 7 листопада 2012, 17:31

Ремонт вул. Короленка у Львові завершиться до кінця листопада

Вул. Короленка закрита для проведення ремонтних робіт 6 листопада. Ремонт триватиме до 17 листопада, а відкриття вулиці для транспорту заплановане на 26 листопада.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вул. Короленка у Личаківському районі Львова ремонтують на ділянці від вул. Личаківської до вул. Смольського. Вартість робіт складає 500 тис. грн.

Начальник відділу комунального господарства Личаківської РА Юрій Равлик розповів: «Перекладено 900 кв.м. дорожнього покриття. У вартість цих робіт входить корито, основа з піску, основа щебенева, перекладка бруківки, також ми переставили бордюри. Замінили 9 газових входів, поміняні всі водопровідні приєднання, влаштували два каналізаційні колодязі, 2 пари дощоприймачів. Також поставлені міськими електромережами резервні футляри в 4 місцях».

Юрій Равлик також додав, що до кінця року не заплановано більше ніяких ремонтних робіт на вулицях Львова. На поточний ремонт львівських вулиць у цьому році виділено приблизно 5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.