Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

natalyadudko.sumno.com

Середа, 7 листопада 2012, 19:07

Театральні вистави та майстер-класи відбудуться у Львові через вихідні

!з 16 по 18 листопада Національний академічний український драматичний театр ім. М. Заньковецької виступатиме із благодійними виставами в «Опера Пасаж» у межах «Ночі у Львові».

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

У межах акції відбудуться дві Театральні ночі та Ніч фарб і джазу. 

«16 листопада в «Опера Пасаж» розпочнеться перша Театральна ніч. Артисти Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької  зіграють благодійну виставу «Три любові Айседори Дункан». Початок вистави о 20:00. Другою частиною Театральної ночі в «Опера Пасаж» стане виступ співака Елвіса UA, який виконає світові хіти Френка Сінатри, Гері Мура та Елвіса Преслі», – зазначено у повідомленні.

17 листопада запланована Ніч фарб і джазу – о 20:00 для відвідувачів проведуть майстер-клас з розпису скла та тканини, а о 22:00 розпочнеться вечір джазу.

«У неділю, 18 листопада, в «Опера Пасаж» відбудеться друга Театральна ніч. Театр імені Заньковецької о 20:00 представить другу благодійну виставу «Божевільна», яка розкаже історію життя дружини Івана Франка Ольги. Завершиться «Ніч у Львові» в «Опера Пасаж» вечором танго, який розпочнеться о 22:00», – сказано у повідомленні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.