Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

evreiskiy.kiev.ua

Четвер, 8 листопада 2012, 10:53

Свобода змінила деякі гострі радикальні моменти своєї політики – Мейлах Шейхет

«Свобода» змінила деякі гострі радикальні моменти своєї політики у бік єднання на основі багатонаціонального поліетнічного державного устрою.

 

Таку думку висловлює директор представництва Американських об'єднаних комітетів для євреїв України UCSJ Мейлах Шейхет.

«Росія «спить і бачить» реставрацію імперії Радянського зразка, імперії «зла» як її свого часу назвав Американський Президент Рональд Рейган. У таких вкрай небезпечних для Української незалежності тенденціях розвитку української державності, у всіх небезпечних «поворотах» український народ шукає сили, які можуть зберегти століттями вистраждану і виборену незалежність.  Саме тому «Свобода» отримала серйозну підтримку українського електорату і заявила іншим учасникам політичного спектру волю Українського народу», – пояснює Мейлах Шейхет.

На думку єврейського авторитета, український народ цілком розчарувався у теперішньому шляхові розвитку країни. Особливо, йдеться про невирішені соціальні проблеми.

Можливо, саме через подібне розчарування КПУ набрала таку кількість голосів, а протистояти компартії у даній ситуації, як вважає Мейлах Шейхет, може тільки «Свобода».

Нагадаємо, за результатами виборів до парламенту проходять Партія регіонів, Об'єднана опозиція «Батьківщина», УДАР, КПУ та «Свобода».

Єдина область, де «Свобода» отримала перемогу – це Львівщина, а Партія регіонів не подолала тут навіть прохідного бар'єру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.