Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Суди

bbs-news.info

Четвер, 8 листопада 2012, 12:52

Суд наклав арешт на майно Бориса Березовського в Україні, в тому числі на активи

Майно та активи низки компаній в Україні російського підприємця та політика Бориса Березовського, у власності якого є й активи компанії IDS Group Ukraine, арештовані за рішенням Сихівського районного суду Львова.

У постанові суду є перелік підприємств бізнесмена у Львівській та Полтавській областях включно із майном заводу мінеральних вод, земельними ділянками та будівлями.

Арешт накладений також на активи Березовського у понад десяти фірмах, акціонерних товариствах у Києві, Львові та інших українських містах. Відчуження цього майна забороняється, а також підкреслюється, що постанова «остаточна і оскарженню не підлягає».

У жовтні Басманний суд Москви в межах однієї з кримінальних справ відносно Березовського і спадкоємців Бадрі Патаркацишвілі задовольнив запит на арешт балканських активів, що належать їм і компанії Salford Capital Partners. Мова йшла про заводи та популярні в балканських країнах торгові марки Knyaz Milos і Bambi. Також тоді був накладений арешт на російські та українські активи компанії Salford Capital Partners.

Нагадаємо, компанія IDS Group Ukraine – це Моршинський завод мінеральних вод «Оскар», Миргородський завод мінеральних вод, Трускавецький завод мінеральних вод, Компанія «ІДС Аква-Сервіс» та ПрАТ «Індустріальні та дистрибуційні системи». Одни із основних акціонерів IDS Group Ukraine довший час був екс-голова Львівської ОДА Микола Кміть.

Джерело: Коммерсанть 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.