Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

marshrutka.org.ua

Четвер, 8 листопада 2012, 14:42

Гелена Пайонкевич не виключає, що надлишкові кошти на зарплату освітянам були закладені в бюджеті Львова

Управління контролю та аудиту Львівської міської ради виявило за останні два роки у Галицькому відділі освіти зайве використання бюджетних коштів на заробітну платню освітянам майже на 4 млн. грн.

На питання Варіантів про те, що, можливо, надлишкові кошти закладають в бюджет при його формуванні, начальник юридичного відділу Львівської міської ради Гелена Пайонкевич пояснила, що бюджет формується за пропозиціями розпорядників бюджетних коштів і їхні пропозиції ніколи не викликали сумнівів. Якщо порахувати кількість вчителів та іншого персоналу, розкинути на періоди, коли велося зловживання, то ця сума не є аж така велика, і її можна було сховати в бюджеті. 

Гелена Пайонкевич повідомила, що на даний момент комісія, яка займається перевіркою, ще не завершила свою роботу.

«Станом на сьогодні є цивільний позов щодо двох львівських шкіл, в якому повністю викладена вся аргументація. Давайте дочекаємося відкриття справи і закінчення підготовчого провадження і переконаємося з чиєї вини ті майже 4 мільйони були або неправильно закладені в бюджет, або були зловживання шляхом недостатньої виплати премій працівникам», - додала Гелена Пайонкевич.

На сьогоднішній прес-конференції Гелена Пайонкевич визнала факт знищення бухгалтерських документів шкіл Галицького району

Нагадаємо, у жовтні прокуратура Львова заявила позов до суду про відшкодування державі 600 тис. грн. збитків, яких завдали своєю діяльністю бухгалтер та директор іншої школи Львова. Також прокуратура перевіряє заяву міського голови Львова Андрія Садового щодо розкрадання понад 3,5 млн. грн. співробітниками централізованої бухгалтерії Галицького райвно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.