Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

П'ятниця, 9 листопада 2012, 13:21

Екс-начальник львівської міліції привласнив 15 арів землі – Лясковська

Депутат Львівської міськради Віра Лясковська звинувачує колишнього начальника Головного управління МВС України у Львівській області Богдана Щура у привласненні за допомогою фальшивих погоджень та підставних осіб 15 соток землі на вулиці Бучми у Львові. 

Про це вона повідомила в ефірі ток-шоу «Відверта розмова». 

У прокуратурі подали позови, аби скасувати рішення про виділення землі, розповів Роман Вацьківський, заступник прокурора Львівської області.

«Все це повністю пройшло за якихось кілька днів. Всі погодження, всі висновки – всі фальшиві. Виявилося, що один із тих, котрий Гринник, це є тесть водія генерала, який був минулого року начальником обласного управління міліції, пан Щур. Друга ділянка, вони одна біля одної, пані Безушко, – це дружина головного лікаря лікарні Львівського обласного управління міліції. Цих двоє людей, безумовно, вони виконували волю начальника. І таким чином тільки під одну ділянку потрібно вирубати 32 дерева», - зазначила Лясковська.

У відповідь прокурор Роман Вацьківський додав: «Для того щоб парк залишився парком, ми вже заявили позови про скасування цих рішень. Позови в суді. Але разом з тим у мене є дві ремарки. В нас немає підстав об’єктивних чи підтверджуючих того, що саме причетні до цих земельних ділянок – там дійсно відводились ті земельні ділянки – ті фізичні особи, про яких говорила Віра Лясковська. Але знову ж таки ці рішення приймались на сесії». Як повідомила депутат Віра Лясковська, у Брюховицькому парку високопосадовці ведуть незаконне будівництво.

Джерело – Zaxid net.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.