Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

JYSK

rau.ua

Середа, 28 серпня 2019, 14:26

JYSK відкриває новий магазин у Львові

JYSK

29 серпня данський бренд товарів для дому JYSK відкриває новий магазин у Львові.

Про це повідомляє RAU. 

Данська компанія JYSK розширює свою мережу в Україні до 54 торгових точок, відтак 29 серпня відкриває новий магазин у Львові на території ТЦ "Ашан" на проспекті Чорновола, а також у Кривому Розі.

Магазин займатиме площу 1200 кв.м й стане четвертим магазином данської мережі у Львові.  

Зазначимо, навесні цього року керівник українського підрозділу JYSK заявив про плани за наступні чотири фінансові роки подвоїти кількість магазинів в країні, збільшивши їх кількість до 100. За словами виконавчого директора JYSK в Україні Євгена Іваниці, в минулому році JYSK відкрив сім магазинів в Україні, а товарообіг компанії збільшився більш ніж на 150% і перевищив 1 млрд грн.

Додамо, JYSK – міжнародна роздрібна мережа, що пропонує повний асортимент товарів для дому. Її перший магазин був відкритий у 1979 році в Данії Ларсом Ларсеном. На сьогодні до складу групи JYSK входить більше ніж 2 800 магазинів у 52 країнах світу.

В Україні бренд представлений з 2004 року. Зараз в країні працює 52 магазини JYSK в Києві, Житомирі, Одесі, Харкові, Дніпрі, Сумах, Херсоні, Вінниці, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Тернополі, Полтаві, Білій Церкві та Кривому Розі та інших.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.