Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

sostav.ua

Понеділок, 12 листопада 2012, 14:02

Працівники IDS Group Ukraine провели попереджувальні акції у Трускавці та Моршині (+фото)

Сьогодні працівники IDS Group Ukraine провели попереджувальні акції у Трускавці та Моршині.

Про це Варіанти повідомив член ради директорів IDS Borjomi International, директор з корпоративних питань, депутат Львівської облради Всеволод Білас.

«Наші акції проходили біля міськрад у Трускавці та Моршині. Також відбулася в Миргороді, біля ДПСУ, а в Києві наші представники провели прес-конференцію», - розповів Білас.

Білас наголосив, що за останні дні в ситуації навколо IDS Group Ukraine  нічого не змінилося. 

"Моршинський завод наразі працює", – сказав він. 

"Ми не отримали відповіді на наші звернення до президента, глави уряду та ДПСУ", – додав Білас.

Нагадаємо, МВС порушило кримінальну справу проти гендиректора Моршинського заводу мінеральної води компанії IDS Borjomi Валерія Жовніра.

Кримінальна справа також порушена проти ректору Миргородського заводу компанії Валерія Сенько.

8 листопада міліція проводила обшуки в квартирах гендиректора і головного бухгалтера Миргородського заводу - їх звинувачують у тому, що вони неправильно формували цінову політику компанії, і погрожують кримінальною відповідальністю", – розповів Микола Кміть.

Перед тим Сихівський районний суд Львова заарештував всі українські активи компанії IDS Borjomi, пов'язані з російським олігархом Борисом Березовським. 

На початку жовтня в рамках кримінальної справи, порушеної відносно бізнесмена, Басманний суд Москви наклав арешт на Липецький і Костромський заводи IDS Borjomi.

В Україні знаходиться чотири з восьми заводів групи – Моршинський, Миргородський і Трускавецький завод мінеральних вод і компанія "Нова.Ком".

Постанова також містить повний опис нерухомого майна IDS Borjomi, у тому числі котельні, свердловини і купажне обладнання. Учасники ринку оцінюють оборот IDS 200-250 млн. дол. Компанія належить фонду VDP (87,34% акцій); його активи перебувають під управлінням Salford, а також ряду топ-менеджерів.

8 листопада були арештовані рахунки Миргородського заводу мінеральних вод.

І у Salford, і в IDS Borjomi вважають, що дії російських і українських правоохоронних органів пов'язані з поточним продажем IDS Borjomi. Сума угоди з придбання 100% IDS Borjomi може скласти 350-400 млн. дол.

 MG 3982 MG 3987 MG 4023 MG 4039

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.