Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Понеділок, 12 листопада 2012, 14:52

НРУ веде переговори із «Свободою» та Фронтом змін про подальшу співпрацю у Львіській облраді – Кубів

Представники фракції НРУ у Львівській облраді проводили переговори і консультації із фракцією ВО «Свобода» та головою фракції Фронту змін Степаном Кубівим про подальшу співпрацю в облраді.

Про це Кубів повідомив в коментарі Варіантам.

За словами Кубіва, у трьох політичних партій співпадають погляди на ціннісні речі.

«Якщо йдеться про якісь ціннісні речі щодо виконання програмних засад національно-демократичних і патріотичних сил, то вони є першочерговими і вони виконуються», – зазначив він.

Також Кубів додав, що формат подальшої співпраці між цими політичними партіями у Львівській облраді залежить від майбутніх рішень партійних організацій і фракцій.

«Я думаю, що кожна політична сила, яка входить в межі демократичного політичного блоку, має зважати на підписані угоди 9 жовтня (про об’єднання демократичних сил в парламенті). Відповідно, на рівні області, фракцій міських, обласних і районних рад буде цілеспрямована політика, яка говоритиме про єдність цих політичних сил. Чи це буде регламентовано якимось документом, чи це буде не регламентовано – слід ще трохи почекати», – зазначив Кубів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.