Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Понеділок, 12 листопада 2012, 15:49

Доля П’ятака залежатиме від його подальшої політичної позиції – Корнат

Те, чи залишиться Валерій П’ятак на посаді заступник голови Львівської облради,  залежатиме від політичної позиції, яку він займе в подальшому.

Про це в коментарі Варіантам повідомив голова фракції НРУ у Львівській облраді Андрій Корнат.

Він зазначив, що політичні сили в оновленій після виборів до парламенту Львівській облраді бажатимуть, аби голова облради та його заступники належали до найбільш чисельних політичних сил у цьому органі влади – таких, як ВО «Свобода», Фронт змін чи НРУ. 

Саме тому, за словами Корната, те, яку політичну позицію займе Валерій П’ятак, який, нагадаємо, є членом партії «Наша Україна», фракції якої у Львівській облраді вже не існує, залежатиме, чи залишиться він на своїй посаді.

Нагадаємо, на думку голови фракції Фронту змін у Львівській облраді Степана Кубіва, Валерій П’ятак повинен залишатися на своїй посаді, оскільки є хорошим спеціалістом. Саме по квоті Фронту змін Валерій П'ятак обійняв посаду заступника в 2010 році. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.