Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

tsn.ua

Понеділок, 12 листопада 2012, 17:05

55 т пестицидів можуть залишитись на Львівщині

Вивезення останніх 55 т пестицидів і тари від них із Львівської області відтерміноване через  зупинку казначейством проплат компанії-виконавцеві S.I. Group Consort Ltd.

Про це Варіантам повідомляє прес-служба держуправління охорони навколишнього природного середовища в Львівській області.

«Саме ця Ізраїльська компанія 14 серпня на конкурсній основі отримала право надати  послуги з видалення отруйних відходів (пестицидів). Залишки пестицидів збирались та складались у тару  на  території  Золочівського та Жидачівського районів.  Для укладання договору про закупівлю вищевказаних послуг з обласного Фонду ОНПС надійшлов 1 млн. 358 тис. 500 грн. Загалом, для вивезення пестицидів та рекультивації земель2012 року  Львівська обласна рада передбачила 2 млн. грн.», – зазначено у повідомленні.

Програма безпечне збирання, перевезення, зберігання та утилізацію непридатних до використання пестицидів у Львівській області діє тільки до 31 грудня 2012 року. У зв’язку із цим дії казначейства ставлять під загрозу реалізацію Програми в цілому та вирішення багаторічної проблеми Львівської області — вивезення за її межі непридатних та отруйних відходів  (пестицидів). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.