Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

intrigan.com

Вівторок, 13 листопада 2012, 14:56

Легальні виробники виграють від підвищення мінімальної ціни на горілку – Баляш

Підвищення мінімальних роздрібних цін на горілку дасть можливість для легальних виробників збільшити обсяги продажів, а покупцям – купувати більш якісну продукцію.

Таку думку в коментарі Варіантам висловив член спостережної ради «Оксі-банку», власник Львівського лікеро-горілчаного заводу «Гетьман» Олег Баляш

Він зазначив, що через підняття мінімальної ціни на горілку виробникам контрафактної продукції стане важче штучно занижувати ціни на свою продукцію.

«За рахунок того, що буде піднята мінімальна ціна, вийде так, що на полицях контрафактна горілка і легальна будуть стояти вже за однією ціною. І покупець зможе обирати нормальну, на його думку продукцію», – сказав Баляш.

Від додав, що контрафактна продукція, як правило, випускається під маловідомими назвами.

«Коли люди бачитимуть, що невідома продукція, розлита невідомо-де, коштуватиме фактично стільки ж, скільки хороша продукція, це дасть людині вибирати і купувати добру і якісну продукцію за ті самі гроші», – зазначив Баляш.

Нагадаємо, нещодавно Кабінет міністрів України пiдвищив мiнiмальну роздрiбну цiну на горiлку майже на 7,3% – до 28 грн. за пляшку 0,5 лiтра.

Натомість ціна на вино та коньячні вироби залишилась без змін.

Додамо, що ТзОВ «НВП «Гетьман», яке очолює Олег Баляш, на початку листопада було визнане найбільшим платником податків у Львівській області. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.