Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

forum.milua.org

Вівторок, 13 листопада 2012, 15:18

Конкурс «Я з повстанського роду» триває у Львові

У Львові та області конкурс учнівських та студентських робіт «Я з повстанського роду» триватиме до 31 грудня.

 

Про це Варіантам повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Конкурс присвячений 70-ій річниці створення Української Повстанської Армії і має на меті відродити пам’ять про героїчне минуле та популяризувати серед молоді УПА.

«Конкурс проводиться у двох категоріях: серед учнів та серед студентів, у місті Львові та у всіх районах Львівської області спільно з міськими та районними відділами освіти, а також з партнерами конкурсу», – зазначено у повідомленні.

Серед відібраних у кожному районі та місті обласного значення робіт, визначатимуть три найкращі роботи учнів та три найкращі роботистудентів. Кращі роботи будуть відзначені грамотами і подарунками, а також опубліковані у місцевій пресі та прозвучать по радіо.

«Також кращі роботи учасників кожного району будуть видані у вигляді спецпроекту конкурсу – книги спогадів про УПА «Я з повстанського роду!», яка потім буде презентована у цих районах і подарована кожній школі», – розповідають організатори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.