Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

novynar.com.ua

Середа, 14 листопада 2012, 12:19

Львівська міськрада розбиратиметься із публічним заколенням свині у місцевому ресторані

Депутат Львівської міської ради Ерік Парсаданян (Фронт змін) звернувся з депутатським запитом до міського голови Львова Андрія Садового з проханням розібратися зі знущанням над тваринами, яке, на його думку, відбувається у міському ресторані-пивоварні «Старгород».

 

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської міськради, яка відбувається сьогодні, 14 листопада.

«Особливою недільною розвагою для гостей цього закладу є демонстрація публічного заколення свині. Це дійство відбувається на сцені, під оплески, музику, феєрверки та танці оголених дівчат. Після чого тварину розробляють та готують на вогні так само публічно із пропозицією кожному охочому замовити сообі порцію свіжої щойно вбитої свині. Слід додати, що дотримання санітарних умов приготування такої страви також викликає серйозні сумніви», – йдеться у запиті депутата.

При цьому депутат наголосив, що з фотодоказами цієї розваги до нього звернувся громадянин Німеччини, що був вражений дійством.

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив своєму заступнику з гуманітарних питань Василю Косіву провести профілактичну розмову з керівником закладу, а також провести в ресторані виїзне засідання комісії культури, промоції, ЗМІ та туризму Львівської міської ради.

«Такі речі недопустимі публічно, ці факти не прикрашають місто та львів’ян», – зазначає Садовий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.