Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

nr2.com.ua

Середа, 14 листопада 2012, 12:43

УДАР не голосуватиме за визнання незадовільною роботу виконавчих органів Львівської міськради – Гінка

Фракція УДАРу у Львівській міськраді не голосуватиме за визнання незадовільної роботи виконавчих органів Львівської міськради на чолі з міським головою Андрієм Садовим 2011 року на сьогоднішній сесії, 14 листопада.

Про це в коментарі Варіантам повідомив голова фракції УДАРу у Львівській міськраді Ярослав Гінка.

«Мені здається, що міська рада бавиться в якісь ігри. Я не розумію суті цієї ухвали – що означає визнати незадовільною роботу міського голови. Якщо незадовільно – то давайте, відправляйте міського голову у відставку, беріть на себе відповідальність та керуйте містом. Тут трошки вагітною бути не виходить. Або визнаємо його роботу задовільною, або відправляємо у відставку», – розповів Гінка.

Нагадаємо, сьогодні, 14 листопада, повторний розгляд питання про визнання незадовільною роботу виконавчих органів Львівської міської ради стоїть 17-м в переліку порядку денного на сесії Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.