Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

ukrinformkorr.blox.ua

Середа, 14 листопада 2012, 15:12

Інтерактивні презентації Європейської волонтерської служби пройдуть в університетах Львова

Із 15 по 22 листопада Інститут Українських Студій проведе інтерактивну презентацію Європейської волонтерської служби в чотирьох університетах Львова.

 

Про це Варіантам повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Програма дасть змогу учасникам подорожувати Європою, краще вивчити іноземні мови,  знайти нових друзів, з якими можна втілити свої ідеї в реальність та зробити щось корисне для суспільства. І все це за умови, що всі витрати оплачують», – зазначають організатори.

Перша презентація відбудеться за в Українському католицькому університеті (вул. Свінціцького, 17, ауд. 218) 15 листопада о 16:30.

20 листопада о 16:30 презентація пройде у Національному університеті «Львівська політехніка» (корпус №7, вул. Бандери 55, ауд. 46), Національний лісотехнічний університет України (вул. Кобилянської 1, ауд. 13) запрошує на зустріч 21 листопада о 16:30, а Львівський національний університет ім. І. Франка (вул. Університетська 1, студентський клуб, ауд. 1) 22 листопада о 15.00.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.