Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

kaputik.net

Четвер, 15 листопада 2012, 12:03

Проблеми із фінансуванням прибирання у Львові виникають через казначейство, а не через депутатів – Самагальський

Казначейство затримує перерахунок коштів, а чиновники їх нераціонально використовують – через це у Львові проблеми із фінансуванням прибирання та асигнуваннями.

 

Про це Варіантам повідомляє прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

«Пропозиції, які подав виконавчий комітет щодо внесення змін у загальний фонд бюджету, ми фактично підтримали. Йдеться про розподілення субвенцій з державного та обласного бюджетів, а це кошти на соціальні цілі, відшкодування різниці в тарифах, додаткові кошти передбачені для працівників дитячих дошкільних закладів. Окрім цього, ми погодили збільшення асигнувань на заробітну плату в чотирьох департаментах міськради. Попри це, ми не підтримали спрямування 620 тис. на інші поточні видатки, 63 ти. для Шевченківської райадміністрації на благоустрій, бо не отримали обґрунтувань щодо доцільності призначення цих сум», – зазначив голова постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету свободівець Яромир Самагальський

Проблеми з фінансуванням виникають, на думку чиновника через казначейство, яке затримує перерахунок коштів, та нераціональне використання коштів чиновниками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.