Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ukranews.com

Четвер, 15 листопада 2012, 12:23

Рада Європи проводитиме Міжнародний круглий стіл у Львові

У п’ятницю, 16 листопада, відбудеться Міжнародний круглий стіл з питань інституційного розвитку асоціацій органів місцевого самоврядування відповідно до Програми Ради Європи «Посилення місцевої демократії та підтримка реформ місцевого самоврядування в Україні».

 

Про це Варіантам повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Круглий стіл розпочнеться о 10:00 у готелі «Жорж» (пл. Міцкевича, 1).

Участь у ньому візьмуть міський голова Львова Андрій Садовий, директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні Гвідо Белтрані, Президент Палати регіонів Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Наталія Романова, керівник Програми Ради Європи «Посилення місцевої демократії та підтримка реформ місцевого самоврядування в Україні»Олена Литвиненко.

«Круглий стіл присвячений обговоренню та обміну досвідом і кращими практиками між європейськими та українськими асоціаціями з питань підготовки та реалізації реформ місцевого самоврядування, надання послуг асоціація органів місцевого самоврядування, лобіювання та захист інтересів, діалогу та механізмів взаємодії між центральним урядом та місцевою владою, а також програм партнерства та співпрац», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.