Роман Кошла,  16 листопада 2012

Варіанти на вікенд

Черговий прекрасний робочий тиждень підходить до свого логічного фіналу і тішить нас чудовою погодою та гарним настроєм, а редакція Варіантів у доброму гуморі, як завжди, радить Вам, як провести вихідні.

Варіанти на кіно

Ну і, як завжди, уже звичною рубрикою є огляд кіноновинок тижня.

«Сутінки. Сага. Світанок : Частина 2». Чергова частина про закоханих Беллу та Едварда, злих та добрих вампірів, перевертнів, людей та купу іншої нечисті, яких закохують одне в одного невідомо із якими цілями. Збочена фантазія автора бестселера немає меж, але кіно люблять дівчатка і на нього варто зводити Вашу дівчину, щоб вихідні пройшли спокійно.

«Хмарний атлас». Довгий та трішки нуднуватий фільм про шість реінкарнацій однієї душі, який у кінці все таки змусить Вас задуматись над вічним. Переборовши власну лінь ідіть у кіно та сміливо купуйте квитки і думайте, думайте, думайте.

Ну і в кінці тяжкого тижня хочеться розслабитись і просто відпочити. Тоді фільм «Як по маслу» саме для Вас. Говорити про нього багато не варто. Просто у ньому багато гумору, сексу, декілька сюжетних ліній та купа вершкового масла.

Музичні варіанти

Ну і як завжди для любителів музики пропонуємо різноманітні музичні події вихідних.

Фестиваль Відкриваємо Падаревського відбудеться 16-18 листопада о 19:00, у Львівській обласній філармонії (вул. Петра Чайковського, 7).

Фестиваль відкриє досі маловідомого українській публіці унікального польського піаніста, композитора Ігнація Яна Падеревського (1860-1941), який також був активним філантропом, визначним політиком міжвоєнної Польщі, і, що найцікавіше, народився на території сучасної України (с.Курилівка, Вінницька область).

Ніч у Львові у кав’ярні-галереї «Штука». У межах акції «Ніч у Львові» кав’ярня-галерея «Штука» працюватиме до півночі де з 22:00 до 23:00 можна послухати концерт Джошуа Претта.

Мистецькі варіанти

Виставка продаж робіт Микити Горбаня пройде із 16 по 22 листопада у виставковому центрі Дзиґа. Благодійна виставка-продаж робіт, автором яких і є Микита Горбань, який зараз бореться за своє життя у реанімації.

Всі кошти від проданих фотографій підуть на його лікування.

Ну і на завершення скажу, що тиждень не сильно насичений цікавими подіями, адже на нас насувається день студента. Саме в цей день вся «нечисть» вийде на вулиці, дискотеки та бари і буде горланити пісень та ще щось псуючи життя простим людям.

Але все ж у тому є позитив – піти у нічний клуб та «зірвати» декількох третьокурсниць.

Гарних вихідних та до зустрічі наступного тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.