Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

mcv.jogger.pl

П'ятниця, 16 листопада 2012, 18:59

ТзОВ «Яблуневий дар» збільшив викиди забруднюючих речовин на Львівщині

ТзОВ «Яблуневий дар» у Львівській області збільшив джерела та обсяги викидів забруднюючих речовин.

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Держуправління ОНПС.

У зв’язку із цим спеціалісти Держуправління ОНПС провели робочу зустріч із керівниками ТзОВ «Яблуневий дар», щодо заходів, які необхідно здійснити на даному підприємстві, для ведення виробничого процесу з дотриманням вимог природоохоронного законодавства.

За висновками санепідемстанції, до 1 грудня ТзОВ «Яблуневий дар» повинен доопрацювати документацію та отримати дозвіл на спецводокористування.

Впродовж відповідного періоду робочий проект будівництва очисних споруд для очистки каналізаційних стічних вод переробного комплексу ТзОВ «Яблуневий дар», затверджений 2007 року, не реалізовувався. Станом на сьогодні на підприємстві ведуться будівельні роботи. Введення споруд в експлуатацію можливе лише після отримання висновків усіх погоджувальних служб, зокрема, держекспертизи.

Нагадаємо, вищезгадане підприємство діє на території Городка та займається виробництвом фруктових соків та концентратів.

За даними Державної екологічної інспекції у Львівській області, упродовж 2012 року від мешканців Городка неодноразово надходили скарги на адресу ТзОВ «Яблуневий дар» щодо забруднення атмосферного повітря. Результати вимірювання вмісту забруднюючих речовин в організованих викидах даного підприємства показали перевищення дозволеної норми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.