Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Микола Кміть

Середа, 6 листопада 2019, 15:28

Кміть ощасливив Моршин "Святим Шарбелем" за 10 мільйонів долярів

Микола Кміть

Екс-голова Львівської ОДА Микола Кміть збудував готель "Святий Шарбель" у Моршині за 10 мільйонів доларів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Колишній голова Львівської ОДА Микола Кміть побудував у Моршині готельно-оздоровчий комплекс "Святий Шарбель", вартість якого перевищила 10 мільйонів доларів.

Загальна площа готельного комплексу складає 10 тисяч кв.м, він має два корпуси та п'ять басейнів. Перший комплекс готелю має близько 40 номерів, spa-центр, лікувальний центр та ресторан a la carte.

"Другий корпус уже побудовано, підведено комунікації, залишилося тільки внутрішнє і зовнішнє оздоблення. Думаю, на це піде ще рік-півтора" – розповів Микола Кміть.

За його словами, "Святий Шарбель" є першим його готельно-оздоровчим комплексом. Вартість будівництва складає тисячу доларів за один квадратний метр, тобто майже 5 мільйонів доларів за кожен корпус.

Нагадаємо, на позачергових вибарах у липні цього року екс-голова Львівської ОДА Микола Кміть балотувався у Верховну Раду від партії "Самопоміч" під номером 8, але за результатами парламентських виборів партія не пройшла до парламенту.

Кміть очолював Львівську ОДА з 2008 до 2010 року. До цього – президент IDS Group, що контролює виробництво "Моршинської", "Миргородської" і "Трускавецької" мінеральних вод, а також імпорт в Україну грузинської "Боржомі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.