Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

yaplakal.com

Понеділок, 19 листопада 2012, 18:33

Костюк виділив майже 100 тис. грн. обласному радіо для завершення робіт зі створення аудіоархіву

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк виділив ЛОДТРК майже 100 тис. грн. на завершення облаштування комплексу для збереження аудіозаписів з фонду обласного радіо.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА від 16 листопада.

"Головному управлінню з питань внутрішньої політики, преси та інформації обласної державної адміністрації збільшити бюджетні призначення спеціального фонду на 99 тис. грн. для завершення облаштування комплексу для збереження унікальних аудіозаписів з фонду обласного радіо Львівської обласної державної телерадіокомпанії за рахунок зменшення видатків спеціального фонду, передбачених на фінансову підтримку КП "Львів-ТБ", - йдеться у розпорядженні.

У документі зазначено, що дане розпорядження прийняте відповідно до рішення обласної ради від 28 лютого 2012 року № 384 "Про затвердження Регіональної програми розвитку інформаційного простору Львівської області на 2012-2016 роки" та із врахуванням службової записки головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації обласної державної адміністрації від 25 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.