Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 20 листопада 2012, 10:59

Влада Львова оскаржить заборону суду щодо положення про проведення конкурсу перевізників

Львівська міськрада готує касаційну скаргу на рішення Апеляційного адміністративного суду щодо положення про проведення конкурсу перевізників.

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської міськради.

Справа про визнання дії виконавчого комітету міської ради незаконними щодо затвердження положення про проведення конкурсу перевізників розглядалася у Галицькому районному суді та в Апеляційному адміністративному суді.

Основною проблемою у суді було те, що проект положення був прийнятий не в тій редакції, в якій він розглядався на громадських слуханнях.

«Ми не погоджуємось з цією ситуацією, тому що, в першу чергу, це є повноваження виконавчого комітету — затверджувати положення про конкурс на перевезення. Інша ситуація – це відмінність між проектом опублікованим, і тим, який був прийнятий. Вона полягає буквально в кількох реченнях.  Оскільки на момент затвердження цього рішення були внесені зміни в Постанову Кабінету Міністрів, яка врегульовує суспільні відносини, враховані ті зміни, які були в Постанові Кабміну. Відповідно, ми чекаємо офіційного рішення Апеляційного суду і будемо готувати касаційну скаргу», – вважають у Львівській міськраді. 

Нагадаємо, повернення до попередньої схеми руху міський голова Андрій Садовий вважає неможливим. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.