Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

sambirrda.gov.ua

Вівторок, 20 листопада 2012, 19:33

Нардеп Чечетов перейнявся долею самбірських газет

Львівська ОДА скерувала Самбірській міській та районній радам листа за підписом заступника голови Львівської ОДА Олега Рудницького, в якому просить розглянути звернення народного депутата, члена Партії регіонів Михайла Чечетова з приводу політизації місцевих газет «Новини Самбора» та «Голос Самбірщини», засновниками яких виступають, відповідно, міська та районна ради.

В основу звернення Чечетова покладено лист трьох мешканців Самбірщини, обурених діями редакторів місцевих газет.

Підписанти звинувачують редакторів у «політичній залежності від опозиційних політичних партій, відсутності матеріалів відносно Президента України В.Януковича та уряду, коли так багато ними зроблено для народу та держави», а відтак вимагають від президента Януковича об'єднати журналістські колективи газет «Новини Самбора» та «Голос Самбірщини» в один колектив з метою економії державних грошей, створити єдину газету м. Самбора та району під назвою «Самбірщина».

Михайло Чечетов, у свою чергу, просить голову Львівської ОДА Михайла Костюка «розглянути порушені у колективному зверненні питання по суті».

Заступник голови Львівської ОДА О.Рудницький у своєму листі до місцевих рад пропонує обговорити питання з депутатським корпусом міської та районних рад.

Джерело: Прикарпатська правда

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.