Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

galinfo.com.ua

Середа, 21 листопада 2012, 10:35

Станція приймання нечистот "Львівводоканалу" не відповідає державним стандартам – прокуратура

Станція приймання нечистот ЛМКП «Львівводоканал» не облаштована відповідно до вимог державних норм і правил експлуатації, що призводить до погіршення процесу очищення стічних вод.

 

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Через неналежну роботу каналізаційно-очисних споруд (КОС №1) забруднюються поверхневі води р. Полтва, - стверджується у повідомленні. 

З цього приводу упродовж останніх років «Львівводоканалу» неодноразово нараховувались збитки, однак роботи з їх реконструкції досі не проведено, - зазначено у повідомленні прокуратури.

Прокуратура Львові внесла подання Львівському міському голові з вимогою провести службове розслідування та притягнути винних осіб «Львівводоканалу» до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, У ЛМКП  «Львівводоканал» також відсутні документи на право користування понад 95 га земельних ділянок, де розміщені водозабори, на частину інших земель наявні акти про право користування лише старого взірця 1970-1980-х років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.