Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukr.lb.ua

Середа, 21 листопада 2012, 12:58

У Львові колишній міліціонер зі спільниками викрали людину та заволоділи її квартирою

Прокуратура Львова скерувала до суду кримінальну справу стосовно п’яти осіб, серед яких – колишній дільничний інспектор міського райвідділу міліції, що обвинувачуються у незаконному позбавленні волі львів'янина та заволодінні його майном і документами.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львова.

Аби заволодіти квартирою у престижному районні Львова, обвинувачені розробили злочинний план, йдеться у повідомленні прокуратури. 

Законного власника квартири – інваліда ІІ групи, який мешкав сам та не мав родичів, зловмисники викрали та впродовж кількох місяців незаконно утримували в одному з приватних будинків поблизу Львова.

Пізніше його побили та вивезли на територію іншої області, де без документів та засобів для існування залишили напризволяще.

Водночас квартиру потерпілого викрадачі відчужили на користь підставної особи (на даний час її оголошено у розшук), яка у подальшому продала це житло.

П’ятьом спільникам прокуратурою висунуто обвинувачення  у вчиненні низки злочинів, а саме - вимагання прав на чуже майно, з погрозою та здійсненням насильства над потерпілим; незаконне заволодіння особистими документами та незаконне позбавлення волі людини, вчинене за попередньою змовою групою осіб; перевищення влади та службових повноважень; підробка документів; шахрайство; легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом; умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження; залишення в небезпеці.

Під час розслідування кримінальної справи на вказану квартиру, вартість якої перевищує 430 тисяч гривень, накладено арешт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.