Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

shosvita.ucoz.net

Середа, 21 листопада 2012, 13:10

Міністерство освіти затвердило терміни проведення ЗНО 2013

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України затвердило календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, що плануватимуть вступати до університетів України в 2013 році.

Реєстрацію осіб для проходження ЗНО здійснюватимуть регіональні центри оцінювання якості освіти з 4 січня по 5 березня 2013 року. Зовнішнє незалежне оцінювання відбуватиметься наступного року після завершення навчального процесу в загальноосвітніх навчальних закладах.

Терміни проведення тестування за всіма предметами: 3 червня - хімія; 5, 6 червня - українська мова та література; 8 червня - іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська); 10 червня - російська мова; 12, 13 червня - математика; 15 червня - географія; 17 червня - всесвітня історія; 19, 20 червня - історія України; 22 червня - фізика; 25 червня - біологія; 27 червня - світова література.

Додаткову сесію зовнішнього незалежного оцінювання буде проведено протягом 4-11 липня 2013 року.

Джерело : ua.interfax.com.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.