Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

ru.tsn.ua

Середа, 21 листопада 2012, 13:53

Регіоналам бракує трьох депутатів для формування однопартійної більшості в парламенті

Партія регіонів, заручившись підтримкою мажоритарників-самовисуванців, може розраховувати на 223 голоси у Верховній Раді нового скликання за необхідної кількості у 226 депутатів для формування парламентської більшості.

Про це, з посиланням на власне джерело в Партії регіонів, повідомляє ZN.UA.

За словами джерела, в середу 21 листопада керівництво ПР планувало провести засідання за участю новообраних депутатів-регіоналів, на якому планувалося обговорити стратегію дій партії в парламенті нового скликання.

Утім, засідання перенесли, оскільки Партії регіонів не вдалося заручитися підтримкою самовисуванців, достатньої для формування однопартійної більшості, як того вимагає президент Віктор Янукович, відзначило джерело.

Як офіційну причину перенесення заходу було названо візит глави Партії регіонів, прем'єр-міністра Миколи Азарова до Москви, де він 21 листопада проведе переговори з главою російського уряду Дмитром Медведєвим. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.