Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

obozrevatel.com

Середа, 21 листопада 2012, 13:50

За своєчасну виплату зарплати відповідають керівники міст - Азаров

Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час засідання Кабінету Міністрів України повідомив, що керівники міст персонально відповідають за своєчасну виплату зарплати. Якщо вони зіткнулися з проблемою браку грошей на виплату зарплатні, то у встановленому законом порядку можуть звернутися за допомогою до держави, а не займатися політиканством.

«Останніми днями в ЗМІ почали з'являтися сюжети, в яких показуються мітинги, організовані, як правило, в містах, які очолюють представники опозиції. На цих мітингах, за участю керівників цих міст, звучить вимога виплатити заборгованість із заробітної плати», -обурився Микола Азаров.

Прем'єр-міністра наголосив, що саме керівники міст, обрані населенням, персонально відповідають за розв'язання проблем життєдіяльності міста, також за своєчасну виплату заробітної плати. «Вони персональновідповідають за зростання доходів бюджету і за цільове, законне витрачання його коштів», - додав Микола Азаров.

Микола Азаров пояснив, що згідно з порядком керівники міст можуть звернутися з кваліфіковано обґрунтованим письмовим поданням щодо виділення додаткових коштів у зв'язку зпевними обставинами. «Але аж ніяк не агресивно вимагати чогось з мітингових трибун та з екранів телевізорів», - додав прем'єр-міністр.

Він запевнив, що, незважаючи на політизацію проблеми, Уряд вирішить проблеми тих регіонів, бо йдеться про потреби людей, а не неспроможних політиків.

Джерело: www.kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.