Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

unian.ua

Середа, 21 листопада 2012, 15:13

Суд у справі проти гендиректора Моршинського заводу мінеральних вод перенесли через серцевий напад у нього

Слухання справи про обрання запобіжного заходу генеральному директору Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар» Валерію Жовніру перенесене на 11 грудня, оскільки на сьогоднішньому засіданні в гендиректора виникли проблеми з серцем.

Про це Варіантам повідомив консультант стратегії «ІДС Боржомі груп» Микола Кміть.

«У Жовніра проблеми зі здоров’ям, із серцем – його забрала швидка», – розповів Кміть, додавши, що засідання Сихівського районного суду перенесли на 11 грудня.

Нагадаємо, сьогодні, 21 листопада у Сихівському районному суді відбувались слухання у справі проти генерального директора Моршинського заводу мінеральних вод Валерія Жовніра, на якому мали обрати запобіжний захід щодо нього.

Біля суду в цей час мітингувало близько 700 людей, серед яких були присутні представники політичних сил.

Раніше член ради директорів IDS Borjomi International, директор з корпоративних питань, депутат Львівської облради Всеволод Білас зазначав, що питання щодо Моршинського заводу мінеральних вод буде винесене на сесію Львівської облради у п’ятницю, 23 листопада.

Нагадаємо, 16 листопада Галицький районний суд не задовольнив скаргу Валерія Жовніра на постанову начальника відділу ГУ УМВСУ у Львівській області про порушення проти нього кримінальної справи за ухиляння від сплати податків.

Раніше Сихівський районний суд Львова заарештував всі українські активи компанії IDS Borjomi, пов'язані з російським олігархом Борисом Березовським у відповідь на рішення Басманного суду Москви.

Представники IDS Group Ukraine вважають такі дії українського уряду ознаками рейдерської атаки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.