Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

life.pravda.com.ua

Середа, 21 листопада 2012, 16:49

Львів'яни зможуть придбати товари на ярмарку органічної продукції

24 листопада у Львові, у приміщенні Музею Ідей, відбудеться Ярмарок органічної продукції де представлятимуть органічну продукцію, вироблену у Західному регіоні.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У ярмарку візьмуть участь підприємства та фермерські господарства Західного регіону України зі своєю екологічно-чистою продукцією.

Ярмарок пройде за підтримки Коаліції "Чиста Балтика", Шведського товариства охорони природи в межах проекту "Впровадження органічного землеробства в басейні річки Західний Буг".

Також в день ярмарку на вулицях міста будуть волонтери, які запрошуватимуть жителів міста його відвідати та розповідатимуть львів’янам, що ж таке органічна продукція та чим вона відрізняється від звичайної.

На ярмарку представлять таку продукцію, як  хліб, овочі, чаї, продукти з біосої, сири, крупи, яблука, фрукти, горіхи,  молочна продукція; еко-організації та сертифікаційні компанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.