Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

klyuch.com.ua

Середа, 21 листопада 2012, 17:17

Мешканці Львова платять за газ найсумлінніше в Україні

У Львові найвища проплата в Україні за природний газ і цей показник тримається на рівні 80%.

Про це, з посиланням на ЛМКП «Львівтеплоенерго», повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Станом на 16 листопада 2012 р. заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 112 млн. грн. З них борг населення — 92,6 млн. грн., борг бюджетних установ — 14,1 млн. грн., борг споживачів категорії інші — 5,9 млн. грн.

Цей показник є одним із найвищих в Україні, але через різницю в тарифах цін на природний газ, яка існує між тепловиками і газовиками, більше120 млн. грн. ЛМКП «Львівтеплоенерго» має компенсувати держава. Однак держава коштівне повертає, а державне підприємство НАК «Нафтогаз України» вимагає  100% оплати. Відповідно підприємство не може закупляти газ у потрібній кількості.

У зв’язку з цим, адміністрації львівських теплопостачальних підприємств звертаються до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить їх платоспроможність та стабільне проходження опалювального сезону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.