Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

gazeta.lviv.ua

Четвер, 22 листопада 2012, 10:59

Перевізник-порушник законодавства на Львівщині залишився без ліцензії

Перевізник на Львівщині залишилися без ліцензій про надання послуг пасажироперевезення після перевірки факту дорожньо-транспортної пригоди, вчиненої водієм ліцензованого транспорту на залізничному переїзді області.

 

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«24 вересня у Верчанах Стрийського району водій легкового автомобіля марки «Рено-Флюенс», обладнаного, як «таксі», порушуючи  ПДР, намагався проїхати залізничний переїзд під час увімкненого заборонного сигналу семафора. У результаті зіткнення з електропоїздом водій автомобіля загинув на місці пригоди», – зазначено у повідомленні.

Водій «таксі», окрім ігнорування Правил дорожнього руху, не пройшов перед виїздом обов’язковий медичний огляд, а транспортний засіб не проходив передрейсового технічного огляду.

Через порушення вимог Законів України «Про автомобільний транспорт» та «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» ДПКП «Маркет-Сервіс-Плюс 2» залишилося без ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів на «таксі».

Загалом упродовж 2012 року анульовані ліцензії 5 суб’єктам господарювання, які здійснювали перевезення пасажирів з порушенням, та з вини водіїв яких допущені дорожньо-транспортні пригоди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.