Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

volynnews.com

Четвер, 22 листопада 2012, 12:04

«Львівводоканал» обіцяє до кінця року лише розробити проект будівництва станції зливу стоків, терміни ж її будівництва залишаються не визначеними

24 грудня повинні завершитися роботи з виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва станції зливу стоків ЛМКП «Львівводоканал» на території каналізаційних очисних споруд на вул. Пластовій, натомість терміни ж її будівництва залишаються не визначеними.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Роботи з виготовлення  проектно-кошторисної документації для будівництва станції зливу стоків  виконує  ПП «Львівбудпроект».  Вартість проектних робіт становить  298 тис. грн.

Проект реконструкції самих каналізаційних очисних споруд «Львівводоканалу» натомість  вже розроблений і зараз проходить експертизу у ДП «Укрдержбудекспертиза», - зазначено у повідомленні.  

Вартість робіт з реконструкції каналізаційних очисних споруд, відповідно до проектно-кошторисної документації, становить 99 млн. 736 тис. грн.

«Лише після отримання експертного висновку можна буде затвердити вартість будівництва і планувати видатки на 2013 рік. Безперечно, лише при умові,  якщо знайдуться кошти у бюджеті”, –  наголошено у повідомленні. 

Нагадаємо, прокуратура Львівської області внесла подання Львівському міському голові з вимогою провести службове розслідування та притягнути винних осіб «Львівводоканалу» до дисциплінарної відповідальності. Однією з підстав даного рішення прокуратури є невідповідність станції очисних споруд «Львівводоканалу» державним стандартам. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.